ASSISTENT ACCOUNTANT

Per direct zijn wij op zoek naar een beginnend/gevorderd assistent accountant (fulltime) m/v.

 

Werkzaamheden

Binnen deze functie zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk uitvoerend van aard. Het verlenen van administratieve diensten en het verrichten van samenstelwerkzaamheden behoren tot de kern van het takenpakket. Voor een aantal cliënten onderhoud je zelfstandig de contacten en handel je de lopende zaken af. Je signaleert adviesmogelijkheden bij cliënten en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het kantoor. Je werkt in een vast team van professionals op HBO- en of academisch niveau.

 

Opleiding

HBO Accountancy, -Bedrijfseconomie of SPD (eventueel studerend voor). Je hebt minimaal 1 à 2 jaar relevante werkervaring.

 

Functieprofiel

Van jou verwachten wij een actieve houding, waarbij wij eigen initiatief, goede communicatieve vaardigheden, collegialiteit, een representatieve uitstraling, binding met de regio en een duidelijke motivatie voor het vak erg belangrijk vinden. Je hebt goede contactuele vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je werkt nauwkeurig, vakkundig en met een cliënt- en resultaatgerichte aanpak.

 

Daamen & van Sluis biedt

- een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid,

- verdere doorgroei en uitbouw in kennis en vaardigheden kan worden gerealiseerd

- een open en prettige werksfeer in een enthousiast team

- een prima salaris met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden

 

Heb je interesse?

Zend dan je motivatiebrief met bijbehorend cv naar info@daasluis.nl t.a.v. Gert Abma.

BELASTINGADVISEUR

Voor onze fiscale praktijk In Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een Belastingadviseur (m/v)

 

Daamen & van Sluis Accountants Belastingadviseurs

Daamen & van Sluis is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Wij hebben een gevarieerde klantenpakket met MKB+ en middelgrote familie ondernemingen in diverse branches. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste belastingadviseur (M/V). Bij ons heerst een informele en klantgerichte cultuur. Wij zijn een echt Rotterdams kantoor.

 

Wat doe je in deze functie?

Als belastingadviseur adviseer en begeleid je onze klanten (met name familiebedrijven) bij uiteenlopende fiscale vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van fiscale adviesopdrachten, de terugkoppeling daarvan naar klanten en collega's en het tijdig inschakelen van andere professionals. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het realiseren van een optimaal resultaat voor klanten en klanttevredenheid. Je coacht de minder ervaren fiscale collega’s en werkt nauw samen met andere disciplines waaronder accountants en HR-adviseurs. Je neemt tevens actief deel aan diverse overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg. Met jouw reeds opgedane ervaringen ben je in staat om onze klanten adequaat te bedienen, zowel op het gebied van tijdige communicatie als ook de juiste toon en kwaliteit van adviseren, maar ook intern je kennis en kunde te delen. Ook verzorg je in voorkomende gevallen interne / externe (fiscale) presentaties. En dat alles doe je met plezier in je werk!

 

Wat neem je mee?

  Een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie

  Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de fiscale praktijk;

  Kennis van en ervaring met BTW vraagstukken is gewenst;

  Affiniteit met internationale vraagstukken is een pré;

  Kennis van en ervaring met het aangifte softwarepakket van AFAS is een pré;

  Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

  Kernwaarden van jou zijn: flexibele en klantgerichte instelling,  zelfstandig, initiatiefrijk, besluitvaardig

   en resultaatgericht.

 

Wat kunnen wij bieden?

Binnen onze organisatie, die wordt gekenmerkt door de woorden "professioneel, kwaliteit en informeel", ga je deel uitmaken van het fiscale team dat zich bezig houdt met de algemene fiscale adviespraktijk waarbinnen ook specialisten op het gebied van internationaal belastingrecht en loonbelasting werkzaam zijn. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend maar wat wij belangrijk vinden, is een goede balans tussen werk en privé, dit houden wij dan ook goed in de gaten.

 

Ben jij enthousiast?

Herken jij jezelf in de collega die wij zoeken en wil je direct solliciteren of toch liever eerst nog praten over je carrièremogelijkheden binnen onze organisatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Jeroen in't Hout, manager fiscale afdeling, tel. 010-4581144 of via info@daasluis.nl